Kothak tin kaviar vakum 15g-30g-50g-125g-250g nganggo tutup karet

Katrangan singkat:


  • Katrangan: Kothak kaleng vakum
  • Kapasitas: 15g-30g-50g-125g-250g-500g
  • Ukuran: Minangka dhaptar ing ngisor iki
  • Panggunaan: Kemasan kaviar
  • Rincian liyane: Tutup langkah longgar nganggo segel karet ing njero
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Spesifikasi

    Katrangan Kothak kaleng vakum
    Kapasitas 15g-30g-50g-125g-250g-500g
    Ukuran Minangka dhaptar ing ngisor iki
    Panganggone Kemasan kaviar
    Rincian liyane Tutup langkah longgar nganggo segel karet ing njero

    Miturut perusahaan pendaratan duwe kaleng vakum lan kaleng kenceng kanggo jinis terbuka gampang kanggo pilihan klien. kaleng kaleng sing wis dicithak lan kosong bisa diwenehake. Nalika sawetara klien butuh kalengan jumlah sithik, kita bisa adol wadhah stok marang dheweke.

    15g-30g-50g-125g-250g vacuum caviar tin box with rubber sealed lids

    Keamanan lan Daur Ulang Panganan

    Saben taun kita diaudit dening akeh perusahaan kaviar. Kita memenuhi standar sing apik kanggo kemasan kontak panganan. Tinta lan lapisan sing digunakake kanggo bungkus panganan disetujoni dening FDA. Kemasan baja 100% bisa didaur ulang tanpa wates. Baja bisa didaur ulang bola-bali tanpa bakal ilang kualitas lan sabanjure, nggunakake energi luwih sithik tinimbang sing dibutuhake kanggo nggawe anyar. 

    15g-30g-50g-125g-250g vacuum caviar tin box with rubber sealed lids-2

    Napa milih kemasan timah kanggo kaviar? Popular lan aman panganan.

    Caviar minangka produk larang regane, saengga desain sing apik kanggo nyithak kaleng iku penting banget. Dening lahan Can nggawe komplong lan desain kanggo klien. Dening lahan Bisa nyithak litografi khusus ing logam, ing omah, kanthi nggunakake garis cetak warna 6 sing canggih. Kita duwe departemen Layanan Seni lan Prepres sing integral kanggo nuntun pelanggan babagan langkah-langkah. Kita uga duwe kemampuan nyetak digital kanthi jumlah luwih sithik.

    Uga, Tim Teknik Can Land bisa ngrancang bentuk anyar kanggo tanduran domestik kanthi wektu lan investasi sing dibutuhake kanggo nggampangake produksi otomatis. Kita uga sumber barang anyar saka fasilitas jaban rangkah nalika dadi solusi paling apik kanggo pelanggan Dening land Can bakal ngevaluasi proyek kasebut kanggo nemtokake cara paling apik kanggo ngasuransiake produk sing berkualitas kanthi wektu sing cukup.

    15g-30g-50g-125g-250g vacuum caviar tin box with rubber sealed lids-3

    Miturut wong-wong tanah, yakin tenan yen produk sing apik kanggo kepribadian sing apik lan "Kualitas minangka garis urip pertama" lan ". Kepuasan para pelanggan nemtokake rasa prestasine. Kita uga njupuk" Kanggo ngrawat lingkungan, kanggo males masyarakat, Keprigelan kanggo karyawan "minangka tanggung jawab sosial kita, kanthi terus ngupayakake" iman sing apik, tanggung jawab, inovatif, lan tim ". Kita bakal bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo sesuk sing luwih apik!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan