30g 50g 100g 250g 500g kaleng kaleng 8oz kosong nganggo karet gelang

Katrangan singkat:


  • Katrangan: Kaleng kaviar mbukak gampang, kothak timah kaviar vakum, kaleng kaviar kosong
  • Wangun: Babak
  • Ukuran: Dhiameter lan dhuwure bisa diganti kaya panjaluk sampeyan.
  • Panggunaan: bungkus kaviar lsp.
  • Bahan: 0,23mm tinplate nglukis, kekandelan beda kasedhiya.
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Spesifikasi

    Katrangan

    Kaleng kaviar mbukak gampang, kothak timah kaviar vakum, kaleng kaviar kosong

    Wangun

    Babak

    Ukurane

    Dhiameter lan dhuwure bisa diganti kaya panjaluk sampeyan.

    Panganggone

    bungkus kaviar lsp.

    Materi

    0,23mm tinplate nglukis, kekandelan beda kasedhiya.

    Cetakan

    Luwih saka ewonan cetakan.

    Nyithak

    Desain khusus

    Pengepakan

    1 potong / kantong PP, sawetara potongan / Karton Luar.(Rak endhog, batine ora apa-apa)

    Wektu pangiriman

    30 dina.

    Prosedur Nggawe

    1. Desain lan persyaratan pelanggan dingerteni.
    2. Wangun lan ukuran konfirmasi timah.
    3. Desain rampung.
    4. Nyithak kriya kanggo conto.
    5. Pratelan conto dicithak.
    6. Pangaturan produksi. 

    Liyane

    produk

    Kita duwe spesialisasi nggawe kothak hadiah, kothak teh, kothak timah, kotak timah produk perawatan kesehatan, kothak timah obat, kothak timah kue bulan, lan seri kemasan logam liyane.

    Adat

    1. P: Aku butuh atimah kaviar mung bisa luwih dhuwur / luwih gedhe saka ukuran saham sampeyan. Apa gampang ditindakake? 

    A: Gumantung saka konstruksi timah, kita bisa ngowahi dhuwure kaleng bentuk sing bunder utawa apik kanthi gampang karo perkakas sing ana kanggo pesenan khusus. Tali sing mulus utawa digambar mbutuhake alat anyar kanggo nyetel ukuran. Kita terus inovasi lan investasi teknologi paling anyar sing bakal menehi pilihan liyane kanggo para pelanggan.

     

    2. P: Apa sing dadi standar utama kanggo adat kaviar timah?

    A: 3-5weeks kanthi perkakas sing ana lan kriya sampeyan. Kanthi kabeh proses ing sangisore atap saka konsep nganti rampung, kita bisa menehi kontrol uga fleksibilitas lan pangiriman sing tepat wektu kanggo para pelanggan. 

     

    3. P: Sepira kepiye aku kudu pesen supaya bisa njaluk Kustomkaviar Tins ing wektu preinan?

    A: Disaranake sampeyan supaya bisa ngrancang luwih cepet. Komunikasi minangka kunci! Yen ana tenggat wektu sing kudu diisi kanggo pesenan khusus, wenehana wakil sales babagan jangka wektu kasebut. Kita bisa kerja maneh wiwit tanggal pangiriman lan nyediakake garis wektu kanggo nampa pesanan tuku, kriya lan persetujuan bukti. Kaya karo kabeh proyek khusus, pangowahan bisa uga tundha pengiriman pungkasan pesenan sampeyan. Kanggo kaping timbal saiki, kirim email menyang kami utawa hubungi 0755-84550616 lan guneman karo Wakil Penjualan.

     

    4. P: Apa kaleng kaviar aman kanggo produk panganan? Apa kita bisa entuk surat sing nyatakakekaviar kaleng aman panganan?

    A: kaleng kaviar minangka paket sing ditrima kanggo produk panganan. Kita bisa menehi saran nutupi interior kanggo produk sing asem utawa adhedhasar banyu. Kita nggunakake tinta lan lapisan sing disetujoni FDA lan bisa nyedhiyakake dokumentasi saka pemasok. Kita diaudit saben taun dening akeh pelanggan Fortune 500 lan disertifikasi kanggo memenuhi standar dhuwur kanggo produsen kemasan kontak-panganan. Kabeh fasilitas kita disertifikasi SQF2 dening Institut Pangan Kualitas Aman.

    Sampel gratis, biaya kurir dikoleksi.

    Kita janji bakal ndhelikake logo lan karya seni sampeyan.

    50g_125g_250g-500g metal tin cans for packaging caviar (3)
    30g_50g_100g-250g metal tin cans for packaging caviar (3)
    30g 50g 100g 250g 500g empty 8oz caviar tin cans with rubber band
    Caviar Tin-4

    Yen sampeyan pesen, waca dhaptar ing ngisor iki kanggo MOQ lan ukuran sing beda-beda.

    30g 50g 100g 250g 500g empty 8oz caviar tin cans with rubber band

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan