Tambang Semut-Semut

  • 5Liters metal tin can for packaging white ant destoryer

    Kaleng logam 5 liter bisa kanggo kemasan destoryer semut putih

    Deskripsi 5Liters timah bisa – wadhah logam kanggo kemasan perusak semut putih Kode Produk BC-F-168 Dimensi 168x105x 315mm (H) Panggunaan perusak semut putih lan cairan kimia Rincian Liyane Tutup sekrup logam, logam kaleng Industri Kaleng Kaleng Kontainer Cairan Kasedhiya kanthi bentuk bunder, persegi, persegi panjang utawa kustom kanggo kaleng kasebut: • Kontainer Cairan • Sealing Hermetik • Penutupan Plug and Ring • Perforasi • Lapisan Sisih Las utawa Constr ...