Botol Minuman & Anggur

  • 3-piece metal tinplate can for packaging Drink & Beverage

    Kaleng logam 3 potong bisa kanggo kemasan Minuman & Minuman

    3-potongMaleng timah logam_ Minuman Bisa Ketik Leher-in bisa Kandel bisa awak 0,18 / 0.19 / 0.21 / 0.23 / 0.24 / 0.25mm Diameter Tinplate kelas siji Φ 52 / Φ 65 / Φ 70 / Φ 80 mm Volume 180ml -1000ml Kaleng Tinplate Dianggo kanggo kopi, wedang, panganan, jajan, permen lsp Nyithak 4 warna (CMYK) ing njaba, WARNA PANTONE lan lacquered batin ditampa. Kapasitas produksi: 200000 pcs saben dina kanggo kaleng aerosol; 30000 lembar saben dina kanggo nyithak MOQ: depen ...
  • 750ml stainless steel can forpackaging whisky

    750ml stainless steel bisa forpackaging wiski

    Katrangan 750ml stainless steel bisa kanggo wiski kemasan Kode Produk BC-F-104 Dimensi 104X48X200mm (H) Wiski, anggur, kopi, lenga sing bisa dimakan. lsp. Rincian Liyane: Tutup sekrup stainless steel kanthi tutup plastik ing njero
  • Tinplate can with aluminium EOE sealed for packaging fresh beer

    Tinplate bisa nganggo aluminium EOE sing disegel kanggo ngemas bir seger

    Spesifikasi Deskripsi Tinplate bisa nganggo aluminium EOE sing disegel kanggo mbungkus bir seger Kode Produk BC-307 # Dimensi Dia 83.5x188mm (H) Panganggone Kemasan bir seger, omben-omben, anggur, kopi, minyak sing bisa dimangerteni. lsp Rincian Liyane 307 # aluminium gampang mbukak end Bahan bahanplan kelas bahan bisa digunakake kanggo nggawe kaleng kanggo ngemas macem-macem jinis omben-omben. Amarga panjaluk bir seger ing pasar, saya akeh wong sing seneng bir seger kanggo rasa sing luwih apik. Kanthi komplong land didol menyang ...