Tulang Biskuit & Candy

  • Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion

    Kothak Natal Dekorasi Kustom kanggo Timah & Promosi

    Spesifikasi Nama Produk Pencetakan Kustom Dekorasi Natal Kotak Tin Kanggo Bahan Hadiah & Promosi Kelas kekandelan kelas pertama 0,23 ~ 0,35mm Model Wektu Pengiriman 25 Sertifikat ISO9001, SEDEX, SGS, Mcdonald, BV, Disney MOQ 1500 pcs Hadiah & Promosi Panggunaan Sadurunge ngirim priksaan, wenehana maca cathetan ing ngisor iki: 1. Sampel sing ana kanggo sampeyan informasi gratis. 2. Sampel kriya desain sampeyan kudu ...
  • Metal tinplate box  for packaging cookies-Biscuit-Egg Roll_tin box

    Kothak tinplate logam kanggo kothak kemasan cookie-Biscuit-Egg Roll_tin

    Ngrameke luwih saka 15 taun minangka pabrikan domestik kanggo kothak cookie dekoratif, kita luwih fokus ing produk lan didhukung pelanggan saka sadurunge. Investasi paling anyar lan paling anyar ing teknologi manufaktur lan pencetakan paling anyar ngidini kita nawakake bungkus logam paling dhuwur ing industri.