Kaleng Panganan Kaleng (3 potong) -Gampang kaleng mbukak

Katrangan singkat:

1. Nontoxic kanggo awak manungsa, ora ono racune kanggo panganan, mesthekake. Panganan kasebut tundhuk karo standar kesehatan panganan.
2. Sipat resistensi bocor lan korosi sing apik banget.
3. Lacquer internal: emas, putih, aluminium lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Model sing kasedhiya

Model No.

202 #

211 #

300 #

307 #

401 #

404 #

603 #

Diameter (mm)

52.3

65.3

72.9

83.3

98.9

105

153.5

Dhuwur (mm)

39-160

39-200

40-200

42-205

43-150

43-150

68-250

Nyithak awak

CMYK utawa Pantone kaya desain sampeyan

Panganggone

bungkus saos, woh, daging lan produk akuatik.

Canned Food Tin Can(3-piece)1

Fitur:

1: Ora beracun kanggo awak manungsa, ora ana kontaminasi panganan, mesthekake

Panganan kasebut tundhuk karo standar kesehatan panganan.

2: Sipat resisten bocor lan korosi sing apik banget.

3: Lacquer internal: emas, putih, aluminium lsp.

Canned Food Tin Can(3-piece)2
Canned Food Tin Can(3-piece)3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan