Tali Lilin Mobil

  • Metal Tin Cans-Container for packaging Car Wax and Polish

    Wadah Kaleng Wadah Logam kanggo kemasan Lilin Mobil lan Polandia

    Nalika para ahli sing dipercaya ing perawatan permukaan - VESLEE Inc. - pengin kemasan lilin tempel asli, dheweke kerja bareng kita kanggo nggawe paket pemenang penghargaan sing diakoni kanggo timah lilin topeng inovatif. Paket VESLEE dikenal minangka "Can of the Year," penghargaan taunan sing ngakoni keunggulan desain lan inovasi kanggo kemasan logam komersial.