Tangki Kaviar

  • 15g-30g-50g-125g-250g vacuum caviar tin box with rubber sealed lids

    Kothak tin kaviar vakum 15g-30g-50g-125g-250g nganggo tutup karet

    Spesifikasi Katrangan Vacuum caviar tin box Kapasitas 15g-30g-50g-125g-250g-500g Dimensi Kaya ing ngisor iki dhaptar Kemasan kaviar Rincian Liyane Tutup langkah longgar nganggo segel karet ing njero Perusahaan darat duwe kaleng vakum lan kaleng sing gampang mbukak jinis udara pilihan klien. kaleng kaleng sing wis dicithak lan kosong bisa diwenehake. Nalika sawetara klien butuh kalengan jumlah sithik, kita bisa adol wadhah stok marang dheweke. Keamanan lan Daur Ulang Panganan Saben taun kita diaudit dening ...
  • 250g and 500g easy open Caviar Tin Can_Ring pull cans

    250g lan 500g gampang mbukak kaleng narik Caviar Tin Can_Ring

    Spesifikasi Jeneng produk 250g lan 500g Timah kemasan kaviar terbuka gampang Bahan kalengan 0.23mm Tinplate Ukuran 250g: Dia85x60mmH 500g: Dia 99x75mm H Desain Desain khusus, OEMODM, Werna Logo Pelanggan Minangka syarat Syarat Finishing Permukaan, Laminasi Glossy, Laminasi Matt, Bentuk Pernis Panganggone ora teratur Panganan lan kemasan kaviar Rincian kemasan Saben ing kantong poli, karton wektu Sampel 7-10 dina sawise entuk kiriman kiriman wektu 25-30 dina sawise ...
  • 30g 50g 100g 250g 500g empty 8oz caviar tin cans with rubber band

    30g 50g 100g 250g 500g kaleng kaleng 8oz kosong nganggo karet gelang

    Spesifikasi Deskripsi Kaleng kaviar terbuka gampang, kotak timah kaviar vakum, kaleng kaviar kosong Bentuk Ukuran Diameter dan tinggi dapat diubah sesuai permintaan. Pengepakan kaviar dsb. Bahan tinplate kenthel 0,23mm, macem-macem kekandelan kasedhiya. Cetakan Luwih saka ewonan cetakan. Nyithak desain khusus. Pengepakan 1 potong / tas PP, potongan / karton Luar. (Endhog, ing njero ok yen dibutuhake) Wektu pangiriman 30 dina. Tata Cara Nggawe 1. C ...