Kemasan Bahan Kimia

  • 4Liters(1gallon) tin can for packaging engine oil_lubricants

    4Liters (1gallon) kaleng kanggo kemasan minyak oli mesin

    Keterangan 4Liters (1gallon) kaleng kanggo kemasan oli minyak pelumas Kode Produk BC-F-180 Dimensi 1L Tin Bulat: Dia85x205mm (H) 1L F-gaya Tin: 115x60x180mm (H) 4L F-style Tin: 180x105x 240mm (H) Minyak mesin minyak_ minyak minyak pelumas_ minyak motor Rincian Liyane tutup segel dobel, tutup logam Timah Kaleng Kaleng Kontainer Fluid Udara Baris Kaleng Industri kalebu wadhah rod las, kaleng cairan sing luwih ringan, kaleng minyak pelumas, hermetik ezo lan kaleng filter .. .
  • 5Liters metal tin can for packaging white ant destoryer

    Kaleng logam 5 liter bisa kanggo kemasan destoryer semut putih

    Deskripsi 5Liters timah bisa – wadhah logam kanggo kemasan perusak semut putih Kode Produk BC-F-168 Dimensi 168x105x 315mm (H) Panggunaan perusak semut putih lan cairan kimia Rincian Liyane Tutup sekrup logam, logam kaleng Industri Kaleng Kaleng Kontainer Cairan Kasedhiya kanthi bentuk bunder, persegi, persegi panjang utawa kustom kanggo kaleng kasebut: • Kontainer Cairan • Sealing Hermetik • Penutupan Plug and Ring • Perforasi • Lapisan Sisih Las utawa Constr ...
  • Metal Tin Cans-Container for packaging Car Wax and Polish

    Wadah Kaleng Wadah Logam kanggo kemasan Lilin Mobil lan Polandia

    Nalika para ahli sing dipercaya ing perawatan permukaan - VESLEE Inc. - pengin kemasan lilin tempel asli, dheweke kerja bareng kita kanggo nggawe paket pemenang penghargaan sing diakoni kanggo timah lilin topeng inovatif. Paket VESLEE dikenal minangka "Can of the Year," penghargaan taunan sing ngakoni keunggulan desain lan inovasi kanggo kemasan logam komersial.
  • Custom 20Liters Paint Tin pails – Leak-proof tin buckets

    20Liters Custom Paint timah timah - Ember timah sing bocor

    Siji bab sing padha karo para pelanggan yaiku kepinginan supaya luwih adol produke. Tin cat khusus menehi merek babagan kompetisi. Daya tarik sing apik, ditambah, regane, kaleng sing bisa dikoleksi narik kawigaten lan dadi pariwara pungkasan kanggo produk asli.