Profil Compnay

Profil Perusahaan

Diadegake ing taun 2005, Dening land Can Packaging Co Ltd. minangka pabrikan profesional wadhah kemasan logam ing China kidul. Kantor pusat lan pabrik kasebut dununge ing Shenzhen, kanthi reputasi minangka "Sothern Pearl" ing China. Fokus ing bahan nggawe, mesin kemasan lan bahan kemasan, sing dikhususake kanggo nyedhiyakake layanan kemasan mandhiri lan dhukungan lengkap kanggo memenuhi permintaan "Ngirit wektu, Ngirit biaya" saka akeh klien.

Diadegake ing
Cetakan
+
factory img1

Produk lan layanan darat Can biasane kalebu telung industri: Panganan, Hadiah lan Bahan Kimia. Kaleng kita uga digunakake ing industri perawatan kesehatan lan elektron. Kanthi jalur produksi otomatis lan luwih saka 1000 set cetakan, kita bisa ngasilake macem-macem kaleng telung potong lan kaleng cap jero 70ml, 180ml, 250ml, 500ml, 750ml, 1L, 2L, 3L, 4L, 5L, 10L, 15L, 18L, 20L kanthi macem-macem wujud. Kanggo jinis mbukak sing gampang, kita bisa ngasilake kaleng udara 200 #, 202 #, 211 #, 300 #, 307 #, 401 #, 502 #, 603 #, 701 # kanthi EOE, plastik, sekrup, tirus, kunci dering, telu -kothak kabel, lsp.

Nalika bisnis ngembangake, kita miwiti investasi kemasan bahan bakar bisa larang kanggo memenuhi tuntutan kemasan logam kanggo permen, cookie, teh, kopi, coklat, rokok, anggur, nutrisi, saus, bubuk susu, minuman, dolanan, alat tulis, produk elektronik, komik, promosi, lsp. Kanthi komplong lan mesin darat utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, lan pasar Amerika Selatan sing lagi maju. 

Napa Pilih Kita

Wong Byland percaya tenan yen produk sing apik kanggo kepribadian sing apik lan "Kualitas minangka garis urip pertama" lan ". Kepuasan para pelanggan nemtokake rasa prestasine. Kita uga njupuk" Kanggo ngrawat lingkungan, kanggo mbayar masyarakat, Kanggo keprigelan kanggo karyawan "minangka tanggung jawab sosial kita, terus-terusan ngupayakake" iman sing apik, tanggung jawab, inovatif, lan tim ". Kita bakal kerja bareng karo sampeyan kanggo mbesuk sing luwih apik!

factory img2
factory img3