Hubungi Kita

Shenzhen Byland Can Packaging Co., Ltd.

Alamat

No.14, Longcheng Mid-road, Longcheng Street, Longgang District, Shenzhen, China

Telpon

0755-84550616

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita