Kothak timah docrative khusus_ Pabrik kothak tinplate China kanggo bungkus hadiah

Katrangan singkat:


  • Ukuran: adat
  • Bahan: 0,23mm
  • Panggunaan: Macem-macem kemasan timah teh, cocog kanggo kemasan barang-barang utawa kemasan promosi liyane
  • Pangiriman: 25-30 dina sawise dikonfirmasi sampel
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kothak kaleng bentuk khusus _ kothak hadiah dekoratif kanggo bungkus permen, cookie lan gulung endhog

    Jeneng barang

    dekorasi kothak hadiah paket permen

    Ukurane

      adat

    Materi

      0,23mm 

    Konstruksi

      • Bentuk ora normal
      • Dhuwur bisa diatur supaya cocog karo produk kanthi sampurna
      • Struktur 3 potong (Tutup, awak lan ngisor)
      • Tutup sing bisa dicopot

    Nyithak

      • Percetakan offset: CMYK, PMS utawa warna kebiasaan khusus

      • Finsh: Matt, glossy, crackle, varnish mutiara, efek kulit

      • Perak alami utawa pernis emas ing njero

      • Efek logam kasedhiya

      • Embossing utawa Debossing: kasedhiya

    Panganggone

      Macem-macem kemasan timah teh, cocog kanggo kemasan barang-barang utawa kemasan promosi liyane

    Pengepakan

      Dikemas ing polybag kanthi jumlah sing cocog lan cocog ing karton, utawa pengemasan aman miturut syarat klien

    Conto 

      1. 6 ~ 8 dina sawise nampa kriya
      2. Wiwitane kudu mbayar 100%. Bakal bisa dibalekake yen jumlah pesanan nganti 100K pcs.

    Cetakan 

      1. Mould ana
      2. Yen ora duwe cetakan sing ana, suwene 15 ~ 18 dina kanggo mbukak cetakan anyar
      3. Biaya cetakan bakal dibayar 100% dhisik, Bakal dibalekake yen jumlah pesanan nganti 100K pcs

    Pangiriman

      25-30 dina sawise dikonfirmasi sampel

    Format kriya

      AI, PDF, EPS, CDR, PSD, Jpg (piksel> 300dpi)

    Layanan kustomisasi

      Ukuran, bentuk, cetakan, logo debossing embossing kasedhiya kabeh kasedhiya

    Katemtuan pengiriman

      Rega FOB Shenzhen, Guangzhou utawa Hong Kong utawa CIF

    Sertifikat

      Tes SGS kanggo standar bahan panganan, CE / FDA / ROHS / ISO9001: 2008

    Liyane

      1. sambutan OEM / ODM!
      2. Regane: bisa dirembug
      3. Kasedhiya sertifikat Formulir A (C / O)

    Produk utama

       1. Kotak hadiah: kaleng hadiah / game, kothak koin / dhuwit timah natal, kothak surat timah, barang-barang timah paskah, kaleng hadiah valentine, kothak rokok, asbak timah, kaleng, kandang timah coaster kaleng, set teh kaleng, siraman ...

      2. Kaleng panganan: kaleng coklat, kaleng biskuit, kaleng permen, kaleng kue, kaleng gula kaleng, kaleng kopi, kalengan anggur, kaleng teh lsp.
      3. Barang-barang timah alat tulis: wadah potlot timah, wadhah pena, rautan pensil pensil lsp.

      4. Wangun ukuran: kaleng persegi panjang & kothak, kalengan, kaleng bentuk jantung, kaleng oval & lozenge, kalengan unik lsp.

      5. Liyane: kothak wajan, kaleng aluminium, multimedia, kaleng cd & dvd, ing papan tandha, Baki timah, Ember es, lsp.

     

    Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan