Custom Coin Coin Bank - Produsen kothak dhuwit Logam Tiongkok

Katrangan singkat:

Byland Bisa ngasilake bentuk koin logam timah. Bank koin khusus bisa dikoleksi lan dihiasi akeh omah. Dheweke nambah nyenengake lan minat ing kantor, bar lan garasi. Bank scion logam digunakake minangka hadiah, pariwara lan pariwara pariwara. Sajrone resesi, bank koin timah isih laris. Dheweke minangka hadiah nostalgia, anyar utawa bisa dikoleksi tanpa rega murah. Produk kami berkualitas tinggi lan cetakan definisi tinggi nyedhiyakake kualitas cedhak foto.


Detail Produk

Tag Produk

Kothak kaleng bentuk khusus _ kothak hadiah dekoratif kanggo bungkus permen, cookie lan gulung endhog

Jeneng barang

dekorasi kothak hadiah paket permen

Ukurane

  adat

Materi

  0,23mm 

Konstruksi

  • Bentuk ora normal
  • Dhuwur bisa diatur supaya cocog karo produk kanthi sampurna
  • Struktur 3 potong (Tutup, awak lan ngisor)
  • Tutup sing bisa dicopot

Nyithak

  • Percetakan offset: CMYK, PMS utawa warna kebiasaan khusus

  • Finsh: Matt, glossy, crackle, varnish mutiara, efek kulit

  • Perak alami utawa pernis emas ing njero

  • Efek logam kasedhiya

  • Embossing utawa Debossing: kasedhiya

Panganggone

  Macem-macem kemasan timah teh, cocog kanggo kemasan barang-barang utawa kemasan promosi liyane

Pengepakan

  Dikemas ing polybag kanthi jumlah sing cocog lan cocog ing karton, utawa pengemasan aman miturut syarat klien

Conto 

  1. 6 ~ 8 dina sawise nampa kriya
  2. Wiwitane kudu mbayar 100%. Bakal bisa dibalekake yen jumlah pesanan nganti 100K pcs.

Cetakan 

  1. Mould ana
  2. Yen ora duwe cetakan sing ana, suwene 15 ~ 18 dina kanggo mbukak cetakan anyar
  3. Biaya cetakan bakal dibayar 100% dhisik, Bakal dibalekake yen jumlah pesanan nganti 100K pcs

Pangiriman

  25-30 dina sawise dikonfirmasi sampel

Format kriya

  AI, PDF, EPS, CDR, PSD, Jpg (piksel> 300dpi)

Layanan kustomisasi

  Ukuran, bentuk, cetakan, logo debossing embossing kasedhiya kabeh kasedhiya

Katemtuan pengiriman

  Rega FOB Shenzhen, Guangzhou utawa Hong Kong utawa CIF

Sertifikat

  Tes SGS kanggo standar bahan panganan, CE / FDA / ROHS / ISO9001: 2008

Liyane

  1. sambutan OEM / ODM!
  2. Regane: bisa dirembug
  3. Kasedhiya sertifikat Formulir A (C / O)

Produk utama

   1. Kotak hadiah: kaleng hadiah / game, kothak koin / dhuwit timah natal, kothak surat timah, barang-barang timah paskah, kaleng hadiah valentine, kothak rokok, asbak timah, kaleng, kandang timah coaster kaleng, set teh kaleng, siraman ...

  2. Kaleng panganan: kaleng coklat, kaleng biskuit, kaleng permen, kaleng kue, kaleng gula kaleng, kaleng kopi, kalengan anggur, kaleng teh lsp.
  3. Barang-barang timah alat tulis: wadah potlot timah, wadhah pena, rautan pensil pensil lsp.

  4. Wangun ukuran: kaleng persegi panjang & kothak, kalengan, kaleng bentuk jantung, kaleng oval & lozenge, kalengan unik lsp.

  5. Liyane: kothak wajan, kaleng aluminium, multimedia, kaleng cd & dvd, ing papan tandha, Baki timah, Ember es, lsp.

 

Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan