Tong minyak Oli

  • 5Liter metal tin can for packaging olive oil

    Kaleng logam 5 liter bisa kanggo bungkus minyak zaitun

     Jeneng Produk 5L Lengeng Zaitun Kaleng Pelat Timah Lengan Timah Lengan Kaleng Ukuran tutup plastik teleskopik tutup, gagang plastik Kapasitas 5L Ukuran 168 * 105 * 300mm (H) Ketebalan 0.25mm Bobot 453g Bahan bahan bahan tinplate Bentuk persegi panjang Pencetakan CMYK, cetakan warna khusus MOQ 5000 pcs Ketentuan pambayaran T / T 30% luwih dhisik. Lan saldo sadurunge kiriman ngemot wektu Pengiriman Port Shenzhen utawa Guangzhou ...
  • 100ml-250ml-500ml-1L-3L Cooking oil camellia seed oil container with spout round empty metal olive oil tins

    100 ml-250ml-500ml-1L-3L Wadah minyak biji camellia masak kanthi spout putaran minyak zaitun kosong

    Sertifikat PBB Sealing apik, anti-korosi Sealing apik, lapisan garde panganan.
    Tes 100% kanthi mesin tes segel otomatis.
    CMYK nyithak off-set utawa tanpa nyithak.
    Dianggo ing: minyak zaitun sing bisa dipangan, lenga klapa, minyak wiji kembang srengenge.
  • 250ml-500ml-1L-5L Tinplate Can for packaging olive oil

    250ml-500ml-1L-5L Tinplate Kaleng kanggo bungkus minyak zaitun

    Spesifikasi Deskripsi 250ml-500ml-1L-5L Tinplate Kaleng kanggo kemasan minyak zaitun Bahan-bahan lan tinplate SGS sing disetujoni (0.21-0.28mm) Ukuran Kaya ing ngisor iki dhaptar Panganggoan minyak zaitun, minyak goreng, minyak bunga matahari, lsp. Rincian Liyane Gagang plastik lan spout, bukti bocor bisa kaleng Byland Can digunakake kanggo ngemas lenga sing bisa dipangan saka saindenging jagad. Minyak zaitun minangka minyak sing paling apik ing alam. Akeh peternakan nggunakake kemasan kaleng tinplate. Kita duwe kabeh ukuran lan ...