Pameran

Saben taun Kanthi dharat Bisa melu pameran internasional babagan industri nggawe, uga kita melu pameran panganan & minuman lan pertunjukan kimia kanggo calon pelanggan. Ana akeh pemasok panganan manca sing teka lan takon babagan kemasan minyak zaitun, kemasan biskuit lan permen lan minuman, dheweke njupuk sawetara conto kanggo nyoba.

exhibition (1)
exhibition (2)
exhibition (3)
exhibition (4)
exhibition (5)
exhibition (6)
exhibition (7)
exhibition (8)

Ing taun 2020, kabeh pameran dibatalake amarga ana virus. Nanging, pameran dudu siji-sijine cara kanggo adol. Kadhangkala pelanggan nyaranake kita menyang perusahaan liyane sing butuh kemasan timah kanggo produke. Dening departemen sales Can bisa nggunakake situs web B2B lan SEO kanggo ngekspor produk timah menyang pelanggan ing saindenging jagad.