FAQ

Pitakon Kerep

Cara Pesenan

Aku siyap ngaturi pesenan. Apa langkah sabanjure? 

Ana sawetara cara kanggo nggawe pesen.

1. Nelpon kantor sales ing +86 0755-84550616.

2. Salesmen email utawa Whatsapp.

3. Formulir Pesenan Timah, isi lengkap lan Kirimake menyang sales@bylandcan.com.

Apa formulir pembayaran sing sampeyan tampa?

T / T, Western Union, L / C utawa Priksa sadurunge yen ora ana akun sing digawe.

Pesenan Minimal

Apa pesenan minimal kanggo Simpenan Tins?

500 total kaleng, kabeh kasus sing dipilih kanggo kaleng tanpa dicithak.

Apa pesenan minimal kanggo Custom Custom?

Gumantung saka ukuran lan bentuk timah, jumlahe jumlahe 5.000 - 25.000 lembar. Barang sing mbutuhake alat anyar mbutuhake minimal lan wektu pamimpin sing luwih dawa. Mangga lengkap priksa timah khusus utawa hubungi wakil sales kanggo informasi tartamtu babagan pesenan minimal. Hubungi kita kanggo rincian babagan priksaan tartamtu.

Adat

Kita pengin kaleng adat sing jeneng ing jeneng kasebut. Apa iki sing bisa diwenehake dening Darat?

Nggih Dening lahan Bisa nyithak litografi khusus ing logam, ing omah, kanthi nggunakake garis cetak warna 6 sing canggih. Kita duwe departemen Layanan Seni lan Prepres sing integral kanggo nuntun pelanggan babagan langkah-langkah. Kita uga duwe kemampuan nyetak digital kanthi jumlah luwih sithik.

Aku butuh kaleng mung luwih dhuwur / luwih gedhe saka ukuran saham sampeyan. Apa gampang ditindakake?

Gumantung saka konstruksi timah, kita bisa ngowahi dhuwure kaleng bentuk sing bunder utawa apik kanthi gampang karo perkakas sing ana kanggo pesenan khusus. Tali sing mulus utawa digambar mbutuhake alat anyar kanggo nyetel ukuran. Kita terus inovasi lan investasi teknologi paling anyar sing bakal menehi pilihan liyane kanggo para pelanggan.

Kita pengin kaleng ukuran khusus. Apa Byland Bisa ngasilake ukuran lan bentuk timah 100%?

Tim Teknik Byland Can bisa ngrancang bentuk anyar kanggo tanduran domestik kanthi wektu lan investasi sing dibutuhake kanggo nggampangake produksi otomatis. Kita uga sumber barang anyar saka fasilitas jaban rangkah nalika dadi solusi paling apik kanggo pelanggan Dening land Can bakal ngevaluasi proyek kasebut kanggo nemtokake cara paling apik kanggo ngasuransiake produk sing berkualitas kanthi wektu sing cukup.

Apa timbal standar kanggo timah khusus?

3-5weeks kanthi perkakas sing ana lan kriya sampeyan. Kanthi kabeh proses ing sangisore atap saka konsep nganti rampung, kita bisa menehi kontrol uga fleksibilitas lan pangiriman sing tepat wektu kanggo para pelanggan.

Sepira kepiye aku kudu pesen supaya bisa njaluk Tins Kustom tepat waktu preinan?

Disaranake sampeyan ngrancang luwih cepet. Komunikasi minangka kunci! Yen ana tenggat wektu sing kudu diisi kanggo pesenan khusus, wenehana wakil sales babagan jangka wektu kasebut. Kita bisa kerja maneh wiwit tanggal pangiriman lan nyediakake garis wektu kanggo nampa pesanan tuku, kriya lan persetujuan bukti. Kaya karo kabeh proyek khusus, pangowahan bisa uga tundha pengiriman pungkasan pesenan sampeyan. Kanggo kaping timbal saiki, kirim email menyang kami utawa hubungi 0755-84550616 lan guneman karo Wakil Penjualan.

Apa kaleng aman kanggo produk panganan? Apa bisa entuk surat sing ngandhakake yen kaleng wis aman saka panganan?

Tin dekoratif minangka paket sing ditrima kanggo produk panganan. Kita bisa menehi saran nutupi interior kanggo produk sing asem utawa adhedhasar banyu. Kita nggunakake tinta lan lapisan sing disetujoni FDA lan bisa nyedhiyakake dokumentasi saka pemasok. Kita diaudit saben taun dening akeh pelanggan Fortune 500 lan disertifikasi kanggo memenuhi standar dhuwur kanggo produsen kemasan kontak-panganan. Kabeh fasilitas kita disertifikasi SQF2 dening Institut Pangan Kualitas Aman.

Simpenan

Apa timbal-timah kanggo timah stok?

2-3 minggu gumantung karo musim lan kasedhiyan nalika pesen. Kanthi setya karo program saham saben taun sejatine kanggo kabeh item sing ditampilake, kita asring nindakake luwih apik tinimbang wektu pamimpin sing wis ditemtokake.

Sepira kepiye aku kudu pesen supaya yakin yen aku bakal entuk pesenan nalika Spring Festival, lan entuk kabeh kaleng? 

Disaranake sampeyan supaya pesenan nalika musim preinan. Nanging, yen sampeyan ora pesen pungkasan musim panas, iki ora ateges sampeyan ora bakal entuk kalengan. Kita kerja supaya terus nambah stok lantai. Kanggo informasi babagan inventaris tartamtu, kirim email menyang Telpon 0755-84550616.

Pengiriman & Pengangkutan

Kepiye kapal lan apa biaya angkutane?

Byland Bisa Ngirim liwat Operator Umum (LTL / TL). Kita uga dikirim nganggo UPS, DHL lan FEDEX yen dijaluk karo para pelanggan, nanging iki ora mesthi dadi pilihan sing paling apik.

Napa mengko sampeyan ora bisa ngirim metu?

Byland Can Co. biasane ora bisa ngirim dina esuk, amarga jadwal pengiriman saiki. Timbal-wektu normal Byland Can yaiku 2 minggu. Yen bisa, coba dikirim luwih cepet yen stok kasedhiya lan jadwal pangiriman ngidini. Ing sawetara kasus, distributor bisa ngirim luwih cepet.

Kita wis ngrusak kaleng. Katon kaya kerusakan pabrikan. Apa sing kudu ditindakake?

Yen sampeyan wis nampa kaleng sing rumangsa duwe cacat manufaktur, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki.

1. Telpon wakil sales sampeyan.

2. Kirimake conto kaleng. Iki bakal ditampilake menyang departemen QA kanggo dianalisis.

3. Sawise departemen QA wis mriksa karusakan, perwakilan penjualan sampeyan bakal nelpon kanggo ngrembug babagan temuan kasebut.

Katon minangka karusakan barang. Apa sing kudu ditindakake?

Yen sampeyan wis nampa kaleng sing rumangsa duwe karusakan ing kargo, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki.

1. Gawe cathetan kabeh karusakan langsung ing Bill of Lading utawa ing formulir karusakan UPS utawa FEDEX. Yen sampeyan ora nggawe cathetan kasebut, sampeyan bisa uga ora njaluk klaim kerusakan.

2. Telpon operator sing ngirim file kanggo pratelan. Dheweke ngirim faks salinan formulir pratelan kanggo diisi lan dikirim faks maneh.

Aku ora nampa kabeh kaleng sing dak pesenake. Apa aku arep njaluk turah ing pangiriman mengko?

Gumantung ing wektu taun, kabeh desain utawa ukuran sing sampeyan wis pesen bisa uga ora kasedhiya. Yen sampeyan ora nampa kabeh kalor ing pesenan:

1. Priksa dhaptar pengepakan kanggo ndeleng manawa kaleng wis dipesan maneh.

2. Yen barang sing ilang wis pesen maneh, sisa-sisa kaline sampeyan bakal dikirim yen wis kasedhiya. Yen sampeyan ora pengin nampa kaleng sing dipesan bali, sampeyan kudu nelpon wakil sales kanggo mbatalake saldo.

3. Yen dhaptar kemasan ora nuduhake barang-barang kasebut sing wis dipesen maneh, hubungi perwakilan penjualan sampeyan lan dheweke bakal seneng ngerti kenapa sampeyan durung nampa pesen lengkap.

Sing luwih apik Nglumpukake utawa Ngirim prabayar?

Ing ngisor iki ana bedane antarane pengiriman sing wis mbayar lan nglumpukake.

1. Nglumpukake Kiriman: Bayaran kanggo kargo kudu ditanggung nalika pengiriman. Priksa kudu diwenehake menyang driver sadurunge mbukak pesanan sampeyan.

2. Pengangkutan prabayar: Perusahaan Byland Can bakal nambah biaya pengiriman ing invoice sampeyan. Ana biaya penanganan sing ditrapake kanggo pesenan kasebut.

3. Byland Bisa ngirim Kumpul lan Pabrik FOB Freight Pre-mbayar, tanpa dikecualian.

Apa tegese FOB?

FOB tegese Freight On Board. Iki tegese barang dadi properti saka pelanggan nalika ninggalake titik FOB. Kabeh Klaim kanggo karusakan barang kudu diisi karo operator sing ngirim, tanpa ana pengecualian.

Apa sampeyan ngirim COD?

Dening lahan Can ora dikirim COD.

Pengin kerja sama kita?