Kemasan Panganan

  • Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion

    Kothak Natal Dekorasi Kustom kanggo Timah & Promosi

    Spesifikasi Nama Produk Pencetakan Kustom Dekorasi Natal Kotak Tin Kanggo Bahan Hadiah & Promosi Kelas kekandelan kelas pertama 0,23 ~ 0,35mm Model Wektu Pengiriman 25 Sertifikat ISO9001, SEDEX, SGS, Mcdonald, BV, Disney MOQ 1500 pcs Hadiah & Promosi Panggunaan Sadurunge ngirim priksaan, wenehana maca cathetan ing ngisor iki: 1. Sampel sing ana kanggo sampeyan informasi gratis. 2. Sampel kriya desain sampeyan kudu ...
  • 5Liter metal tin can for packaging olive oil

    Kaleng logam 5 liter bisa kanggo bungkus minyak zaitun

     Jeneng Produk 5L Lengeng Zaitun Kaleng Pelat Timah Lengan Timah Lengan Kaleng Ukuran tutup plastik teleskopik tutup, gagang plastik Kapasitas 5L Ukuran 168 * 105 * 300mm (H) Ketebalan 0.25mm Bobot 453g Bahan bahan bahan tinplate Bentuk persegi panjang Pencetakan CMYK, cetakan warna khusus MOQ 5000 pcs Ketentuan pambayaran T / T 30% luwih dhisik. Lan saldo sadurunge kiriman ngemot wektu Pengiriman Port Shenzhen utawa Guangzhou ...
  • 1gallon-2gallon-3.5 gallon Popcorn Tin Boxes_Pails

    1gallon-2gallon-3.5 galon Popcorn Tin Boxes_Pails

    Tangkai Popcorn Kosong lan Kue Snack kanggo Grosir Tapered kanggo Nesting lan Pengiriman Byland Bisa ngasilake Kaleng Popcorn paling apik ing industri kanggo panganan cemilan lan kranjang hadiah. Tins minangka solusi hadiah pesanan mail paling apik! Wis puluhan taun dheweke dadi favorit menehi hadiah nalika preinan. Kasedhiyan stok ing macem-macem desain apik - Natal lan kabeh acara, uga kaleng warna sing solid. Tambang Popcorn tapered lan sisi lurus sing luwih gedhe apik kanggo keripik kentang, p ...
  • 3-piece metal tinplate can for packaging Drink & Beverage

    Kaleng logam 3 potong bisa kanggo kemasan Minuman & Minuman

    3-potongMaleng timah logam_ Minuman Bisa Ketik Leher-in bisa Kandel bisa awak 0,18 / 0.19 / 0.21 / 0.23 / 0.24 / 0.25mm Diameter Tinplate kelas siji Φ 52 / Φ 65 / Φ 70 / Φ 80 mm Volume 180ml -1000ml Kaleng Tinplate Dianggo kanggo kopi, wedang, panganan, jajan, permen lsp Nyithak 4 warna (CMYK) ing njaba, WARNA PANTONE lan lacquered batin ditampa. Kapasitas produksi: 200000 pcs saben dina kanggo kaleng aerosol; 30000 lembar saben dina kanggo nyithak MOQ: depen ...
  • 100ml-250ml-500ml-1L-3L Cooking oil camellia seed oil container with spout round empty metal olive oil tins

    100 ml-250ml-500ml-1L-3L Wadah minyak biji camellia masak kanthi spout putaran minyak zaitun kosong

    Sertifikat PBB Sealing apik, anti-korosi Sealing apik, lapisan garde panganan.
    Tes 100% kanthi mesin tes segel otomatis.
    CMYK nyithak off-set utawa tanpa nyithak.
    Dianggo ing: minyak zaitun sing bisa dipangan, lenga klapa, minyak wiji kembang srengenge.
  • 250ml-500ml-1L-5L Tinplate Can for packaging olive oil

    250ml-500ml-1L-5L Tinplate Kaleng kanggo bungkus minyak zaitun

    Spesifikasi Deskripsi 250ml-500ml-1L-5L Tinplate Kaleng kanggo kemasan minyak zaitun Bahan-bahan lan tinplate SGS sing disetujoni (0.21-0.28mm) Ukuran Kaya ing ngisor iki dhaptar Panganggoan minyak zaitun, minyak goreng, minyak bunga matahari, lsp. Rincian Liyane Gagang plastik lan spout, bukti bocor bisa kaleng Byland Can digunakake kanggo ngemas lenga sing bisa dipangan saka saindenging jagad. Minyak zaitun minangka minyak sing paling apik ing alam. Akeh peternakan nggunakake kemasan kaleng tinplate. Kita duwe kabeh ukuran lan ...