Teh Kaleng sing Disegel kanthi Hermetis

Katrangan singkat:

Byland Bisa ngasilake bentuk koin logam timah. Bank koin khusus bisa dikoleksi lan dihiasi akeh omah. Dheweke nambah nyenengake lan minat ing kantor, bar lan garasi. Bank scion logam digunakake minangka hadiah, pariwara lan pariwara pariwara. Sajrone resesi, bank koin timah isih laris. Dheweke minangka hadiah nostalgia, anyar utawa bisa dikoleksi tanpa rega murah. Produk kami berkualitas tinggi lan cetakan definisi tinggi nyedhiyakake kualitas cedhak foto.


Detail Produk

Tag Produk

Teh Kaleng sing Disegel kanthi Hermetis

Kaleng teh lan kopi hermetik ora ana tandhingane ing stabilitas rak amarga segel hermetik sing nglindhungi teh lan kopi saka udhara, cahya, kelembapan, lan rereged njaba. Kasedhiya sawetara pilihan pungkasan kalebu EZO Ends, Peel Off Ends, Peel Off with Valve Ends, lan hiasan metal snap cover. Tutup snap bisa dicithak lan dipasang kanthi adat.

Hermetically Sealed Tea and Coffee Tin Cans1

Kemasan Kopi lan Teh 100% Daur Ulang

Kita ngerti manawa sampeyan butuh paket kopi sing dirancang kanthi apik, sing ora ana alesan babagan kesinambungan. Keuntungan utama yaiku kemasan logam sing bisa didaur ulang tanpa wates. Baja unik amarga bisa didaur ulang bola-bali tanpa degradasi kualitas. Iki kalebu ekonomi bunder nalika wiwit saka pembuatan baja nganti manufaktur nganti konsumen nganti daur ulang pasca konsumen.

Sawise kaleng didaur ulang, bisa dadi pirang-pirang perkara: bagean saka jembatan, balok dhukungan, sepeda, cangkir perjalanan, papan kanggo dolanan, kaleng kopi liyane, lsp. Nalika produk logam dibuwang, barang-barang kasebut dijupuk saka sampah TPA kanthi magnet banjur didaur ulang kanthi bener. Amarga alasan kasebut, tingkat daur ulang baja ing donya kanthi konsisten antara 70-90% saben taun. Iki minangka bahan paling daur ulang # 1 - luwih saka aluminium, kaca, kertas, lan plastik sing digabung!

Hermetically Sealed Tea and Coffee Tin Cans1

Ngurangi:

Baja kekuatan dhuwur nyebabake nyuda bobot 25 nganti 40% sajrone telung dekade kepungkur, kanthi penurunan emisi lan panggunaan energi sing padha. Wiwit taun 1900, industri baja global ndaur ulang luwih saka 24 milyar ton baja. Iki nyuda konsumsi bijih besi udakara 30 milyar ton uga nglereni konsumsi batubara nganti 15 milyar ton. Industri iki uga nyuda panggunaan energi kanthi dramatis. Ngasilake siji ton baja saiki mung mbutuhake 40% energi ing taun 1960.

REUSE:

Amarga kaendahan lan daya tahan, kaleng dikoleksi, diisi ulang, utawa ditampilake ing omah lan bisnis. Kaleng kopi bisa nyimpen kopi utawa kacang buncis utawa bisa dadi tanduran, wadhah potlot, rak anggur, lsp.

REKLIKASI:

Kaleng 100% bisa didaur ulang tanpa wates kualitas. Dheweke ora nate pungkasan ing TPA.

Hermetically Sealed Tea and Coffee Tin Cans3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan