Kothak Tin Ora Biasa

  • Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging

    Kothak timah docrative khusus_ Pabrik kothak tinplate China kanggo bungkus hadiah

    Kothak timah bentuk khusus _ kotak hadiah dekoratif kanggo kemasan permen, cookie lan gulung endhog Jeneng barang dekorasi kothak hadiah paket permen Ukuran bahan kustom 0.23mm Konstruksi • Bentuk ora normal • Dhuwur bisa disetel supaya pas karo produk sampeyan kanthi sampurna • Struktur 3 potong (Tutup, awak lan ngisor) • Pencetakan tutup sing bisa dicopot • Pencetakan offset: CMYK, PMS utawa warna lengkap kustom • Finsh: Matt, glossy, crackle, varnish mutiara, efek kulit • Perak timah alami utawa ...