Kabar

  • What are the benefits of tinning food cans?

    Apa keuntungan saka tinning kaleng pangan?

    Apa keuntungan saka tinning kaleng pangan? Amarga timah utamane nduweni peran kanggo nyegah karat lan teyeng, nggabungake kekuatan lan formability saka baja karo resistance karat, weldability lan estetika timah ing siji materi, kang wis resistance karat apik lan ductility. Ing kono...
    Waca liyane
  • Tinplate cans meet future product trends

    Kaleng tinplate cocog karo tren produk ing mangsa ngarep

    Wadhah sing wis ana kalebu kaleng wesi, kaleng aluminium, kertas lan plastik. Wadah kasebut duwe karakteristik pangolahan pemulihan sing beda, nanging pangolahan pemulihan kaleng wesi luwih apik tinimbang wadhah bahan kemasan liyane. Miturut manajemen lingkungan internasional ...
    Waca liyane
  • Why are the big boxes of biscuits packed in tinplate tins?

    Kok kotak-kotak biskuit sing gedhe dikemas ing kaleng tinplate?

    Kothak gedhe biskuit ora bisa rampung, lan sampeyan pengin mbuwang nanging ora tahan. Banjur nggambarake kaluwihan kaleng tinplate. Yen sampeyan ora ngerti akeh babagan iki, teka lan deleng. Saka sudut pandang kemasan, luwih gedhe tinimbang karton, ta?
    Waca liyane
  • Environmental advantages of tinplate packaging

    Keuntungan lingkungan kemasan tinplate

    Alesan utama ngapa kothak tinplate dadi sing paling apik ing kabeh jinis kemasan ing taun-taun pungkasan yaiku kinerja sing apik, hiasan sing kuwat, rega murah lan kualitas apik lan efek perlindungan lingkungan. Kemasan kothak timah saiki akeh digunakake ing panganan, obat-obatan, lan perawatan kesehatan. Panganan, t...
    Waca liyane
  • Why are tinplate tins used in many cans?

    Napa kaleng tinplate digunakake ing pirang-pirang kaleng?

    Napa kaleng tinplate digunakake kanggo panganan kaleng? Kemasan panganan kaleng bisa dipérang dadi rong jinis: barang kaca lan kaleng tinplate. Umume, kaleng kaca duwe umur rak udakara 8 wulan lan gampang nyerep panas saka cahya. Sawise suwe, panganan ing kaleng bakal dadi ireng; lan s...
    Waca liyane
  • What are the benefits of using tin box and tin can packaging to the human body?

    Apa paedahe nggunakake kemasan kothak timah lan kaleng kanggo awak manungsa?

    Ing masyarakat saiki, kothak timah lan kemasan kaleng wis meh ngenggoni kabeh industri. Saka kothak timah pangan, kothak timah obat kanggo kothak timah kosmetik, kita bisa ndeleng nang endi wae ing gesang kita. Salah sawijining alesan yaiku kothak timah lan kaleng timah. Proteksi lingkungan, liyane amarga kelas lan tran...
    Waca liyane