Kaluwihan nggunakake kemasan kothak timah

Ing taun-taun pungkasan, kemasan kothak timah wis berkembang kanthi cepet ing pasar kemasan, lan pangasilane saya mundhak. Wis digunakake ing kemasan panganan, kemasan kosmetik, kemasan farmasi, kemasan kimia lan lapangan liyane. Antarane, kothak timah panganan kalebu proporsi sing akeh banget, sing dipimpin karo kothak timah lan kothak timah kue bulan. Alesan pangembangan kemasan kothak timah kanthi cepet ora bisa dipisahake karo ciri khas. Saiki, pabrik kothak timah industri wis ndeleng kaluwihan kuat saka kemasan kothak timah karo kabeh wong.

Kaping pisanan, kanthi visual, kemasan kothak timah dhewe duwe kilap logam dhewe, lan efek pencetakan luwih jelas dibanding karo bahan kemasan liyane. Sawise dicithak kothak timah, warna-warna kasebut cerah lan apik banget, lan pola kasebut kaya urip, sing ora mung nambah estetika barang-barang, nanging uga nuduhake manawa barang-barang kasebut luwih dhuwur lan pasuryan. Mula, akeh konsumen utamane seneng oleh-oleh ing kothak tin nalika milih hadiah.

Kapindho, kemasan kothak timah digawe saka bahan tinplate, sing ketegangan hawa, teduh, seger lan tahan tekanan luwih apik tinimbang bahan kemasan liyane, lan bisa nglindhungi produk kanthi maksimal. Lan amarga kemuluran lan plastisitas tinplate, kemasan kothak timah bisa dibentuk dadi macem-macem bentuk, kayata kothak timah bunder, kothak timah persegi, kothak timah berbentuk jantung, kothak timah trapezoidal, lan kothak timah sing luwih unik. Gampang rampung liwat cetakan.

Kajaba iku, kemasan kothak timah ramah lingkungan. Miturut survey pasar hadiah sawise liburan ing taun-taun pungkasan, sawise Festival Spring lan Festival Mid-Autumn, tingkat daur ulang umume kemasan non-lingkungan sithik banget, dene tingkat daur ulang kothak logam kayata timah kue bulan. kothak lan kothak permen nambah saben taun. Kothak wesi bisa didaur ulang lan diakoni minangka kemasan ijo sing ramah lingkungan. Produk kasebut dikemas ing kothak wesi, sing ora mung nambah kualitas produk, nanging uga ngirit sumber daya lan nyuda polusi lingkungan. Mula, ing pasar kemasan mbesuk kanthi tema perlindungan lingkungan, panggunaan kemasan tinplate pancen bakal dadi tren industri kemasan.


Wektu kiriman: Mar-16-2018