Cara ngresiki lan njaga kothak teh kanthi pinter

Wong asring ujar: "Pitung prekara kanggo mbukak lawang, kayu bakar, beras, minyak, uyah, saos lan teh cuka." Iki nuduhake yen teh wis mlebu ing kabeh lapisan masarakat. Dadi, wong Tionghoa seneng ngombe teh, dadi apa sampeyan kabeh ngerti babagan pangopènan kothak kemasan tèh?

1. Coba aja kontak karo noda minyak ing kothak teh. Yen sampeyan ora sengaja entuk sawetara rereget sing angel dicopot, aja ngikis nganggo obyek sing angel. Sampeyan bisa nyelehake awu rokok ing rereget lan diusap nganggo kain katun kanggo ngilangi reregetan. Noda lokal Bisa diusap nganggo kain katun murni sing dicelupake ing pasta polesan.

2. Kothak kaleng teh kanthi permukaan matte bisa diresiki nganggo banyu sabun anget; nalika kothak timah kanthi permukaan sing alus bisa diusap nganggo banyu ngumbah perak sing bermutu kanggo njaga kilau sing padhang dawa.

3. Aja nyelehake panganan utawa ngombe ing kothak timah kanthi sewengi supaya ora diwadhahi permukaan. Sawise ngresiki kothak kaleng teh, coba bilas kanthi saksama lan garing ing wektu, amarga deterjen lan tetesan banyu sing isih ana bakal ngrusak permukaan kothak timah.

4. Aja ngubungi kothak timah kanthi geni utawa dilebokake ing wilayah sing digawe panas. Nalika kothak teh digawe panas nganti luwih saka 160 derajat Celcius, teksture bakal dadi rapuh lan perkakas bakal dikethok dadi bubuk utawa kaya sajian. Mula, pabrikan kothak timah nyaranake sampeyan ngobati teh Aja panas kerajinan kothak wesi ing ndhuwur 160 derajat Celcius supaya ora rusak.

Nyatane, ora angel ngresiki lan njaga kothak teh, lan ora gampang ujar manawa gampang. Utamane gumantung saka cara ngresiki lan njaga kothak teh.


Wektu kiriman: Nov-16-2020