Peran kemasan logam

1. Kemasan logam dingerteni dening konsumen amarga fleksibilitas lan fleksibilitas. Kemasan logam bisa ditemokake ing endi wae ing saben dinten. Pangembangan berkelanjutan lan fitur sing apik ing ngisor iki nggawe solusi kemasan ideal kanggo abad kaping 21:

Kauntungan saka kemasan logam:

* Lindhungi produk supaya luwih suwe; ing negara sing tertutup, panganan bisa diawetake kabeh nalika ditutup.

* Nyegah limbah produk

* Jaga nutrisi rangkep; ngluwihi umur produk sing dikemas

* Mesthekake perlindungan saka cahya, oksigen lan bakteri

* Produk tetep seger nganti kaleng dibukak; kemasan logam kanthi umur simpul bisa nyegah cahya, oksigen lan bakteri; komplong bisa njamin produk kasebut tetep seger.

* Logam terus duwe potensi gedhe kanggo pengembangan lan inovasi. Kisaran aplikasi ora ana watesan, saka kemasan kanggo permen sing nyiram cangkem, video sing bisa di-microwave nganti aerosol lan liya-liyane. Kemasan logam terus ningkat lan dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan lan konsumen.

Saiki, logam digunakake ing macem-macem produk lan solusi kemasan, nanging desainer tetep golek kesempatan anyar kanggo narik konsumen. Kothak logam duwe macem-macem bentuk, ukuran lan dekorasi, sing bisa digunakake kanggo:

Katering, omben-omben, barang mewah, produk pribadi, kebutuhan saben dina kluwarga.

 

2. Penak

Kenyamanan isih dadi pendorong utama pangembangan kemasan barang rangkep konsumen. Pangowahan struktur kulawarga, jam kerja sing fleksibel, lan wektu komuter nyebabake perubahan pola makan. Kulawarga kemasan dadi saya cilik, gaya urip saya rame, lan industri pengemasan terus berkembang kanggo nyukupi kebutuhan sing saya suwe saya owah.

Kemasan logam duwe kekerasan sing dhuwur, sing bisa nambah keamanan produk. Sifat penghalang kasebut bisa njaga kualitas sing apik lan mlebu reregetan, saengga konten kasebut bisa nggayuh konsumen kanthi aman tanpa kena kontaminasi.

Kemasan logam nyukupi kabutuhan konsumen anyar liwat bungkus sing gampang dibukak, bisa dibukak maneh lan bagean sing bisa diatur sing ngidini konsumen mbukak sing dibutuhake. Desain kaleng logam sing bisa digunakake ing oven gelombang mikro nambah kemasan logam kanggo panganan sing entheng.

Panganan kalengan bisa dipangan kanthi aman suwene wis pirang-pirang taun lan cocog kanggo mangan dina iki utawa kanggo kahanan darurat sesuk. Tangki ora prelu digawe adhem utawa adhem. Dheweke menehi perlindungan lengkap saka cahya lan oksigen, lan disegel. Dheweke uga bisa nglindhungi panganan kanggo nyegah nutrisi mlebu ing pedalaman. Produk kasebut uga dilindhungi saka kelembapan, bledug, tikus lan rereged liyane.

 

3. Kemasan luwih apik

Teknologi embossing lan embossing bisa nggawe pabrikan ngasilake desain kaleng inovatif. Embossing minangka teknik sing ngasilake dekorasi utawa relief kanthi kontur munggah (saka njero nganti njaba), dene de-protrusi ngasilake dekorasi kanthi kontur cekung (saka njero njaba). Kauntungan saka bagean cembung lan cekung yaiku dimensi eksternal sing ana bisa dikelola, mula ora prelu diganti transportasi lan ruang palet. Tilas logam kasebut kadaptar karo grafis sing dicithak kanggo nggedhekake efek visual lan tactile. Gambar lan grafis, LOGO merek, peringatan tactile lan fungsi pangenalan merek kabeh bisa ditambah.

 

4. Daur-ulang

Saiki, konsep perlindungan lingkungan pancen wis bosok ing ati masarakat, lan kemasan logam sing bisa didaur ulang disenengi para konsumen; kemasan logam bisa didaur ulang 100% tanpa wates tanpa kelangan karakteristik sing ana. Iki minangka sumber sing kasedhiya kanthi permanen, didaur ulang ing saindenging jagad, lan salah sawijining bahan kemasan kanthi tingkat daur ulang paling dhuwur. Baja lan aluminium kalebu sumber sing paling akeh ing jagad iki, sanajan bahan daur ulang bisa nyuda pengaruh lingkungan kanggo pangolahan.

Ing antarane kabeh bahan kemasan utama, logam duwe tingkat pamulihan lan tingkat pamulihan paling dhuwur, lan saya suwe saya mundhak: - Ing taun 2019, tingkat kaleng kaleng lan kaleng minuman aluminium yaiku 80% lan 75%; daur ulang konsumsi energi suda lan jumlah karbon dioksida akeh.


Wektu kiriman: Nov-16-2020