Tangkai Popcorn

  • 1gallon-2gallon-3.5 gallon Popcorn Tin Boxes_Pails

    1gallon-2gallon-3.5 galon Popcorn Tin Boxes_Pails

    Tangkai Popcorn Kosong lan Kue Snack kanggo Grosir Tapered kanggo Nesting lan Pengiriman Byland Bisa ngasilake Kaleng Popcorn paling apik ing industri kanggo panganan cemilan lan kranjang hadiah. Tins minangka solusi hadiah pesanan mail paling apik! Wis puluhan taun dheweke dadi favorit menehi hadiah nalika preinan. Kasedhiyan stok ing macem-macem desain apik - Natal lan kabeh acara, uga kaleng warna sing solid. Tambang Popcorn tapered lan sisi lurus sing luwih gedhe apik kanggo keripik kentang, p ...