Produk

  • Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion

    Kothak Natal Dekorasi Kustom kanggo Timah & Promosi

    Spesifikasi Nama Produk Pencetakan Kustom Dekorasi Natal Kotak Tin Kanggo Bahan Hadiah & Promosi Kelas kekandelan kelas pertama 0,23 ~ 0,35mm Model Wektu Pengiriman 25 Sertifikat ISO9001, SEDEX, SGS, Mcdonald, BV, Disney MOQ 1500 pcs Hadiah & Promosi Panggunaan Sadurunge ngirim priksaan, wenehana maca cathetan ing ngisor iki: 1. Sampel sing ana kanggo sampeyan informasi gratis. 2. Sampel kriya desain sampeyan kudu ...
  • Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging

    Kothak timah docrative khusus_ Pabrik kothak tinplate China kanggo bungkus hadiah

    Kothak timah bentuk khusus _ kotak hadiah dekoratif kanggo kemasan permen, cookie lan gulung endhog Jeneng barang dekorasi kothak hadiah paket permen Ukuran bahan kustom 0.23mm Konstruksi • Bentuk ora normal • Dhuwur bisa disetel supaya pas karo produk sampeyan kanthi sampurna • Struktur 3 potong (Tutup, awak lan ngisor) • Pencetakan tutup sing bisa dicopot • Pencetakan offset: CMYK, PMS utawa warna lengkap kustom • Finsh: Matt, glossy, crackle, varnish mutiara, efek kulit • Perak timah alami utawa ...
  • Custom Steel Coin Bank – China Manufacturer of Metal money box

    Custom Coin Coin Bank - Produsen kothak dhuwit Logam Tiongkok

    Byland Bisa ngasilake bentuk koin logam timah. Bank koin khusus bisa dikoleksi lan dihiasi akeh omah. Dheweke nambah nyenengake lan minat ing kantor, bar lan garasi. Bank scion logam digunakake minangka hadiah, pariwara lan pariwara pariwara. Sajrone resesi, bank koin timah isih laris. Dheweke minangka hadiah nostalgia, anyar utawa bisa dikoleksi tanpa rega murah. Produk kami berkualitas tinggi lan cetakan definisi tinggi nyedhiyakake kualitas cedhak foto.
  • 5Liter metal tin can for packaging olive oil

    Kaleng logam 5 liter bisa kanggo bungkus minyak zaitun

     Jeneng Produk 5L Lengeng Zaitun Kaleng Pelat Timah Lengan Timah Lengan Kaleng Ukuran tutup plastik teleskopik tutup, gagang plastik Kapasitas 5L Ukuran 168 * 105 * 300mm (H) Ketebalan 0.25mm Bobot 453g Bahan bahan bahan tinplate Bentuk persegi panjang Pencetakan CMYK, cetakan warna khusus MOQ 5000 pcs Ketentuan pambayaran T / T 30% luwih dhisik. Lan saldo sadurunge kiriman ngemot wektu Pengiriman Port Shenzhen utawa Guangzhou ...
  • 1gallon-2gallon-3.5 gallon Popcorn Tin Boxes_Pails

    1gallon-2gallon-3.5 galon Popcorn Tin Boxes_Pails

    Tangkai Popcorn Kosong lan Kue Snack kanggo Grosir Tapered kanggo Nesting lan Pengiriman Byland Bisa ngasilake Kaleng Popcorn paling apik ing industri kanggo panganan cemilan lan kranjang hadiah. Tins minangka solusi hadiah pesanan mail paling apik! Wis puluhan taun dheweke dadi favorit menehi hadiah nalika preinan. Kasedhiyan stok ing macem-macem desain apik - Natal lan kabeh acara, uga kaleng warna sing solid. Tambang Popcorn tapered lan sisi lurus sing luwih gedhe apik kanggo keripik kentang, p ...
  • 1L-2L-1Gallon-5L F-Style Tin Can for Packaging Chemicals

    1L-2L-1 Kaleng-5L Kaleng Gaya F kanggo Bahan Kimia Kemasan

    • Wadhah Cairan
    • Sealing Hermetik
    • Plug and Closure Ring
    • Perforasi
    • Jahitan Sisih Las utawa Konstruksi Mulus