Kaleng sing ditarik dering bisa kanggo nutrisi kemasan lan bubuk formula_ susu

Katrangan singkat:

Tins Nutrisi minangka kemasan sing sampurna kanggo bubuk susu, gajus, campuran kacang, permen lan liya-liyane. Kaleng nutrisi dekorasi lan kaleng sing disegel kanthi hermetis nambah umur lan pengaruh rak. Tin dekoratif khusus minangka kemasan promosi sing apik kanggo pangenalan merek.


Detail Produk

Tag Produk

Kaleng Kaleng Nutrisi - Seam Hermetik lan Kunci

Tins Nutrisi minangka kemasan sing sampurna kanggo bubuk susu, gajus, campuran kacang, permen lan liya-liyane. Kaleng nutrisi dekorasi lan kaleng sing disegel kanthi hermetis nambah umur lan pengaruh rak. Tin dekoratif khusus minangka kemasan promosi sing apik kanggo pangenalan merek.

Dening lahan Bisa nawakake stok lan kaleng khusus kanggo nutrisi kanthi macem-macem penutupan sing njaga kesegaran. Tutup snap logam dekorasi nyedhiyakake cara dekoratif kanggo nutup maneh kaleng kasebut sawise segel hermetik rusak. Iki nambah kolektif kaleng. Saliyane kaleng hermetik, kita nggawe kaleng hadiah sing dikunci nganggo lapisan multi-kompartemen kanggo macem-macem bubuk nutrisi, kacang-kacangan, permen. Tins lan sampul nutrisi bisa dicithak nganggo grafis utawa label kanthi label pemenang penghargaan.

Ring-pulled tin can for packaging nutritions and formula_milk powder

Kaleng Simpenan lan rampung Ditawarkan:

5-1 / 8 "x 3-11 / 16", kaleng mbukak ndhuwur, tanpa manik-manik, polos ing njero, lacquered njaba, plug foil end lan lapisan sisi las, dikemas 108 saben karton

5-1 / 8 "x 3-11 / 16", kaleng mbukak ndhuwur, tanpa manik-manik, timah polos utawa lacquered, Peel Off end lan lapisan sisi las, dikemas 108 saben karton

6-3 / 16 "x 3", kaleng tanpa manik, kaleng timah, lacquered njaba, plug foil end lan lapisan sisi las, dikemas 108 / karton

6-3 / 16 "x 3", kaleng ora nganggo manik-manik, timah polos utawa lacquered, Peel Off end lan seam sisih gandheng, dikemas 686 / tray

6-3 / 16 "x 4", kaleng tanpa manik, polos ing njero, lacquered njaba, plug foil end lan lapisan sisi las, dikemas 84 / karton, 539 / nampan

6-3 / 16 "x 5", kaleng manik, polos ing njero, lacquered njaba, plug foil end lan las sisi las, dikemas 441 / nampan

6-3 / 16 "x 5", kaleng manik, polos ing njero, lacquered njaba, Peel Off end lan las sisih las, dikemas 441 / nampan

502 lan 603 ujung sing didol dening palet

Ring-pulled tin can for packaging nutritions and formula_milk powder1
Ring-pulled tin can for packaging nutritions and formula_milk powder2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan