Kothak Timah lan Persegi Panjang kanggo Kemasan Hadiah

Katrangan singkat:

[Wangun]: Kothak, persegi dowo, bunder lan ora teratur, lsp.
[Panggunaan]: panganan, hadiah, bahan kimia. lsp.
[Materi]: Tinplate kelas A, kelas panganan utawa SGS disetujoni.
[Kekandelan]: 0.21 ~ 0.35mm gumantung saka ukuran utawa kebutuhan pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Kothak Timah lan Persegi Panjang kanggo Kemasan Hadiah

[Wangun]: Kothak, persegi dowo, bunder lan ora teratur, lsp.

[Panggunaan]: panganan, hadiah, bahan kimia. lsp 

[Materi]: Tinplate kelas A, kelas panganan utawa SGS disetujoni.

[Kekandelan]: 0.21 ~ 0.35mm gumantung saka ukuran utawa kebutuhan pelanggan.

[Ukuran]: Dawa lan jembaré wis ditemtokake lan dhuwure bisa diatur kaya sing sampeyan butuhake.

Ukuran khusus kasedhiya yen cetakan sing ana ora pas karo produk sampeyan.

[Warna]: Desain lan logo apa wae bisa dicithak ing permukaan kothak timah, CMYK utawa PMS minangka kabutuhan sampeyan

[Coating]: Lapisan protèktif, lan shinny utawa matt rampung kanthi tepat

[Packing]: Karton kanggo Pallet minangka perlindungan sing luwih apik kanggo kaleng.

[MOQ]: 5000 ~ 25000 pcs saben ukuran.

[Wektu Utama Sampel Khusus]: ​​7 ~ 10 dina kanggo cetakan sing ana

15-20 dina kanggo cetakan anyar sawise konfirmasi cet cetakan lan nampa biaya cetakan

[Wektu Utama Produksi]: 25 ~ 30 dina sawise sampel dikonfirmasi utawa gumantung karo jumlah.

[Jangka Pangiriman]: EXW, FOB utawa CIF

[Jangka Pembayaran]: T / T 30% minangka pambayaran sadurunge, jumlah saldo mbayar sadurunge dikirim.

[Sertifikat]: Coca Cola, pilar SEDEX Disney, SA8000, ISO9001, ISO14001, BRC, NBCUniversal, lsp.

Square and Rectangle Tin box for Gift Packaging1

[Napa Pilih Kemasan Timah]: Kemasan Sing Jual Produk

Pelanggan milih kemasan timah kanthi macem-macem sebab. Ing ngisor iki minangka sing paling asring dirungokake:

1. Paket hadiah tanpa kemasan sekunder sing dibutuhake

2. Merek, kolektibilitas, nilai sing dirasa luwih dhuwur

3. Kemasan protèktif

4. Kestabilan beting

5. 100% didaur ulang lan digawe saka baja daur ulang

6. Mripat ing lapangan para pesaing sing rame

[ADVANTAGE]: Papat Alasan kanggo sampeyan milih miturut land Can minangka pemasok:

-Luwih saka 15 taun pengalaman ing bidang percetakan lan manufaktur

-5 lini produksi otomatis kanggo njamin kualitas lan pangiriman ing wektu.

Desain grafis profesional, output film, gambar 3D lan layanan ide kemasan

-Material lingkungan lan macem-macem teknologi cetak.

[Pameran lan Pameran Internasional]: Kanthi dharat Bisa rawuh ing Canton Fair lan sawetara pameran kemasan internasional ing Guangzhou lan Shanghai saben taun.

Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan perdagangan?

A: Kita wis mantep ing taun 2005, khusus nggawe kabeh jinis kothak kaleng lan kaleng berkualitas tinggi, sing ditrapake kanggo panganan, hadiah, kosmetik, dolanan, lan liya-liyane. Lan kita duwe rong bengkel modern kanthi 30000 meter persegi.

2. Apa sampeyan duwe stok, apa aku bisa njupuk conto? Kepiye cara njupuk conto?

A: Ya, umume barang sing ana ing stok, yen sampeyan butuh conto, cukup ngandhani barang, ukuran, warna lan jumlah, supaya bisa mriksa biaya pangiriman kanggo sampeyan.

 3. Apa sing diarani MOQ?

A: Kita nawakake MOQ sing sithik kanggo mbantu klien mbukak pasar, kita kepengin nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo para pelanggan.

4. Apa lead time produksi sampeyan?

A: Kita nyekel luwih saka 600 karyawan, 30 garis doyo kanthi output bulanan 6 yuta kaleng, kanthi lini produksi otomatis diluncurake ing taun 2012, kita bisa nggayuh wektu pangiriman cekak sajrone 20-30 dina.

5. Apa sampeyan bisa desain kanggo kita? Kepiye cara supaya bisa nerusake yen kudu nggawe logo khusus ing barang sing wis ana?

A: Desain khusus ditampa, ukuran, bentuk, percetakan lan konstruksi disesuaikan, kita bisa menehi pitulung kanggo nggawe gambar teknis lan gambar 3D adhedhasar konsep klien sadurunge nggawe cetakan anyar.

Square and Rectangle Tin box for Gift Packaging2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan