Tin Box Classified by Shape

  • Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging

    Kothak timah docrative khusus_ Pabrik kothak tinplate China kanggo bungkus hadiah

    Kothak timah bentuk khusus _ kotak hadiah dekoratif kanggo kemasan permen, cookie lan gulung endhog Jeneng barang dekorasi kothak hadiah paket permen Ukuran bahan kustom 0.23mm Konstruksi • Bentuk ora normal • Dhuwur bisa disetel supaya pas karo produk sampeyan kanthi sampurna • Struktur 3 potong (Tutup, awak lan ngisor) • Pencetakan tutup sing bisa dicopot • Pencetakan offset: CMYK, PMS utawa warna lengkap kustom • Finsh: Matt, glossy, crackle, varnish mutiara, efek kulit • Perak timah alami utawa ...
  • Custom Steel Coin Bank – China Manufacturer of Metal money box

    Custom Coin Coin Bank - Produsen kothak dhuwit Logam Tiongkok

    Byland Bisa ngasilake bentuk koin logam timah. Bank koin khusus bisa dikoleksi lan dihiasi akeh omah. Dheweke nambah nyenengake lan minat ing kantor, bar lan garasi. Bank scion logam digunakake minangka hadiah, pariwara lan pariwara pariwara. Sajrone resesi, bank koin timah isih laris. Dheweke minangka hadiah nostalgia, anyar utawa bisa dikoleksi tanpa rega murah. Produk kami berkualitas tinggi lan cetakan definisi tinggi nyedhiyakake kualitas cedhak foto.
  • Square and Rectangle Tin box for Gift Packaging

    Kothak Timah lan Persegi Panjang kanggo Kemasan Hadiah

    [Wangun]: Kothak, persegi dowo, bunder lan ora teratur, lsp.
    [Panggunaan]: panganan, hadiah, bahan kimia. lsp.
    [Materi]: Tinplate kelas A, kelas panganan utawa SGS disetujoni.
    [Kekandelan]: 0.21 ~ 0.35mm gumantung saka ukuran utawa kebutuhan pelanggan.