Timah Bisa Diklasifikasikake kanthi Panggunan

  • Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion

    Kothak Natal Dekorasi Kustom kanggo Timah & Promosi

    Spesifikasi Nama Produk Pencetakan Kustom Dekorasi Natal Kotak Tin Kanggo Bahan Hadiah & Promosi Kelas kekandelan kelas pertama 0,23 ~ 0,35mm Model Wektu Pengiriman 25 Sertifikat ISO9001, SEDEX, SGS, Mcdonald, BV, Disney MOQ 1500 pcs Hadiah & Promosi Panggunaan Sadurunge ngirim priksaan, wenehana maca cathetan ing ngisor iki: 1. Sampel sing ana kanggo sampeyan informasi gratis. 2. Sampel kriya desain sampeyan kudu ...
  • 5Liter metal tin can for packaging olive oil

    Kaleng logam 5 liter bisa kanggo bungkus minyak zaitun

     Jeneng Produk 5L Lengeng Zaitun Kaleng Pelat Timah Lengan Timah Lengan Kaleng Ukuran tutup plastik teleskopik tutup, gagang plastik Kapasitas 5L Ukuran 168 * 105 * 300mm (H) Ketebalan 0.25mm Bobot 453g Bahan bahan bahan tinplate Bentuk persegi panjang Pencetakan CMYK, cetakan warna khusus MOQ 5000 pcs Ketentuan pambayaran T / T 30% luwih dhisik. Lan saldo sadurunge kiriman ngemot wektu Pengiriman Port Shenzhen utawa Guangzhou ...
  • 1gallon-2gallon-3.5 gallon Popcorn Tin Boxes_Pails

    1gallon-2gallon-3.5 galon Popcorn Tin Boxes_Pails

    Tangkai Popcorn Kosong lan Kue Snack kanggo Grosir Tapered kanggo Nesting lan Pengiriman Byland Bisa ngasilake Kaleng Popcorn paling apik ing industri kanggo panganan cemilan lan kranjang hadiah. Tins minangka solusi hadiah pesanan mail paling apik! Wis puluhan taun dheweke dadi favorit menehi hadiah nalika preinan. Kasedhiyan stok ing macem-macem desain apik - Natal lan kabeh acara, uga kaleng warna sing solid. Tambang Popcorn tapered lan sisi lurus sing luwih gedhe apik kanggo keripik kentang, p ...
  • 3-piece metal tinplate can for packaging Drink & Beverage

    Kaleng logam 3 potong bisa kanggo kemasan Minuman & Minuman

    3-potongMaleng timah logam_ Minuman Bisa Ketik Leher-in bisa Kandel bisa awak 0,18 / 0.19 / 0.21 / 0.23 / 0.24 / 0.25mm Diameter Tinplate kelas siji Φ 52 / Φ 65 / Φ 70 / Φ 80 mm Volume 180ml -1000ml Kaleng Tinplate Dianggo kanggo kopi, wedang, panganan, jajan, permen lsp Nyithak 4 warna (CMYK) ing njaba, WARNA PANTONE lan lacquered batin ditampa. Kapasitas produksi: 200000 pcs saben dina kanggo kaleng aerosol; 30000 lembar saben dina kanggo nyithak MOQ: depen ...
  • 4Liters(1gallon) tin can for packaging engine oil_lubricants

    4Liters (1gallon) kaleng kanggo kemasan minyak oli mesin

    Keterangan 4Liters (1gallon) kaleng kanggo kemasan oli minyak pelumas Kode Produk BC-F-180 Dimensi 1L Tin Bulat: Dia85x205mm (H) 1L F-gaya Tin: 115x60x180mm (H) 4L F-style Tin: 180x105x 240mm (H) Minyak mesin minyak_ minyak minyak pelumas_ minyak motor Rincian Liyane tutup segel dobel, tutup logam Timah Kaleng Kaleng Kontainer Fluid Udara Baris Kaleng Industri kalebu wadhah rod las, kaleng cairan sing luwih ringan, kaleng minyak pelumas, hermetik ezo lan kaleng filter .. .
  • 5Liters metal tin can for packaging white ant destoryer

    Kaleng logam 5 liter bisa kanggo kemasan destoryer semut putih

    Deskripsi 5Liters timah bisa – wadhah logam kanggo kemasan perusak semut putih Kode Produk BC-F-168 Dimensi 168x105x 315mm (H) Panggunaan perusak semut putih lan cairan kimia Rincian Liyane Tutup sekrup logam, logam kaleng Industri Kaleng Kaleng Kontainer Cairan Kasedhiya kanthi bentuk bunder, persegi, persegi panjang utawa kustom kanggo kaleng kasebut: • Kontainer Cairan • Sealing Hermetik • Penutupan Plug and Ring • Perforasi • Lapisan Sisih Las utawa Constr ...