Napa Kemasan Timah

packing

Kemasan Sing Jual Produk

Pelanggan milih kemasan timah kanthi macem-macem sebab. Ing ngisor iki minangka sing paling asring dirungokake:

1. Paket hadiah tanpa kemasan sekunder sing dibutuhake.

2. Merek, kolektibilitas, nilai sing dirasa luwih dhuwur.

3. Kemasan protèktif.

4. Kestabilan beting.

5. 100% didaur ulang lan digawe saka baja daur ulang.

6. Mripat ing lapangan para pesaing sing rame.

7. Digawe ing China.